Fudbal

Kraj sezone za Bremera: Štoper Juventusa pokidao ukršteni ligament

Komentari

Autor: Euronews

03/10/2024

-

16:20

Kraj sezone za Bremera: Štoper Juventusa pokidao ukršteni ligament
Kraj sezone za Bremera: Štoper Juventusa pokidao ukršteni ligament - Copyright Tanjug/AP Photo/Ebrahim Noroozi

veličina teksta

Aa Aa

Neverovatne malere imao je Juventus u Lajpcigu, ali je zahvaljujući sjajnom Dušanu Vlahoviću i magičnom driblingu Konseisao osvojio sa igram manje sva tri boda u druigom kolu UEFA Lige šampiona.

Ali, do kraja sezone ostao je bez štopera Gleisona Bremera koji je pokidao ukršteni ligament levog kolena prilikom duela sa Opendom. Crne slutnje potvrđene su posle današnjih pregleda i Brazilac će što pre biti operisan.

"Teško je pronaći reči u ovom trenutku, nažalost, rezultati ispita su najgori mogući. Na sve ovo gledam kao na izazov sa kojim sam spreman da se sučim i sa istom motivacijom želim da pristupim tome. Biće to prilika da rastem, da se vratim na teren jači. Predstoji mi dug oporavak, ali moja podrška timu i saigračima neće izostati. Foca Juve", oglasio se i sam Bremer.

 

 

Juventus je izgubio glavnog defanzivca koji je do sada odigrao sve minute u sezoni, a trener Tijago Mota na raspolaganju ima sedmoricu igrača za četiri pozicije i moraće što pre da pronađe nekog slobodnog defanzivca na tržištu kako bi bar za Seriju A mogao da rotira. Za sada će Kalulu figurirati za poziciju štopera, bar kada je Liga šampiona u pitanju.

Povredu u Nemačkoj zadobio je i Niko Gonzales, pa će i on zbog kidanja vlakana na butnom mišiću biti nešto duže van stroja.

Komentari (0)

Sport