Fudbal

Kapiten Zvezde Spajić samokritičan: Ovaj broj grešaka je nedopustiv, zabranjen u UEFA Ligi šampiona

Komentari

Autor: Euronews

01/10/2024

-

23:20

Kapiten Zvezde Spajić samokritičan: Ovaj broj grešaka je nedopustiv, zabranjen u UEFA Ligi šampiona
Kapiten Zvezde Spajić samokritičan: Ovaj broj grešaka je nedopustiv, zabranjen u UEFA Ligi šampiona - Copyright Tanjug/(AP Photo/Luca Bruno)

veličina teksta

Aa Aa

Kapiten Crvene zvezde Uroš Spajić bio je razočaran posle poraza, pre svega zbog serije grešaka koje su doprinele ubedljivom porazu od Intera (0:4) u drugom kolu UEFA Lige šampiona.

"Prosuli smo sve što smo radili. Krivo mi je jer smo želeli da obradujemo navijače i prikažemo se u pravom svetlu. Inter nas nije specijalno iznenadio, nije nam kroz igru stvarao šanse. Mi smo im od starta poklanjali prilike, primili smo gol iz svlačionice", kaže za TV Arena sport Spajić.

Zvezda se dobro držala sat vremena, a onda je usledila serija grešaka.

"Videli smo da možemo da igramo. U drugom delu napravili smo nedopustive greške koje se ne praštaju. Nivo Lige šampiona ne prašta ove greške. Ne smemo da dozvoljavamo ovoliko grešaka. Krivo mi jer smo dali mnogo energije. Idemo dalje, takve greške su nedopustive, zabranjene, ne znam više koju reč da pronađem. Čestitam Interu, mi se vaćamo kući i nadamo se da ćemo konačno naučiti iz svojih grešaka. Da bi igrali protiv ovakvih ekipa moraš da više veruješ u sebe", istakao je Spajić.

Andrija Maksimović, mladi tinejdžer Crvene zvezde, igrao je kao da ima najviše iskustva u crveno-belom dresu. Hrabrost, drskost da šutne i sa distance pokazao je već u prvom poluvremenu, a da je imao malo više sreće, jedna lopta mogla je i da završi u mreži Intera.

"Naravno da mi je značilo što sam bio u timu. Rekao sam na potpisivanju ugovora, da želim da debitujem. To sam i uspeo, ali krivo mi je što se nije završilo pobedom. Idemo dalje", rekao je Maksimović. 

Hrabro ste odigrali, niste se uplašili, šta vam je Milojević rekao?

"Milojević mi daje snagu, opusti me pred svaku utakmicu,nisam imao tremu", zaključio je Maksimović.

Mehdi Taremi, iranski napadač Intera bio je igrač utakmice, upisao je dve asistencije a bio je precizan sa "bele tačke" i u 81. minutu postavio konačan rezultat, a nakon utakmice je pričao za TV Arena sport.

"Kada igrate protiv tima koji stoji nazad i koji se brani, teško je. Mislim da smo odradili dobar posao u prvom poluvremenu. U drugo poluvremenu je utakmica bila otvorenija, imali smo više šansi i to je bilo dobro za nas", rekao je Taremi nakon meča.

Crveno-beli će u narednom kolu gostovati Monaku, dok će Inter putovati u Bern gde će igrati sa ekipom Jang Bojsa.

Komentari (0)

Sport