Fudbal

Ten Hag produžio ugovor sa Mančesterom do 2026. godine

Komentari

Autor: Euronews

04/07/2024

-

13:28

Ten Hag produžio ugovor sa Mančesterom do 2026. godine
Ten Hag produžio ugovor sa Mančesterom do 2026. godine - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira, file

veličina teksta

Aa Aa

Erik Ten Hag i Mančester junajted nastavljaju svoju priču započetu 2022. potpisivanjem novog ugovora koji će trajati do juna 2026. godine. Suštinski je holandski stručnjak produžio vernost za 365 dasna jer mu je prvobitni ugovor isticao juna 2025. godine.

"Veoma sam zadovoljan potpisanim novim ugovorom i nastavkom našeg projekta. Kad se osvrnem iza sebe, imali smo dve godine i za ponos sa dva osvojena trofeja, ali i mnogo progresije u odnosu na situaciju koja je bila zatečena", izjavio je Ten Hag.

 

 

Naravno, odmah je dodao da je pred njim i timom mnogo napornog rada da bi se došlo do nivoa da Junajted bude konkurentan za osvajanje titule u Premijer ligi. Novi suvlasnik kluba ser Džim Ratklif je na kraju ipak poslušao direktore i dao novu priliku Ten Hagu.

"Ova grupa igrača i stručni štab su pokazali sposobnost da se takmiče i pobeđuju na top nivou. Učinićemo dodatni napor da budemo još standardniji. Sarađujemo tesno sa Ten Hagom kako bismo formirali tim i igru koja je u skladu sa ambicijama Junajteda", rekoa je sportski direktor Din Ansvort.

Komentari (0)

Sport