Biznis vesti

Vera Vuković dobitnik nagrade "PR Menadžer godine"

Komentari

Autor: PR

01/10/2024

-

10:37

Vera Vuković dobitnik nagrade "PR Menadžer godine"
Vera Vuković dobitnik nagrade "PR Menadžer godine" - Copyright Privatna arhiva

veličina teksta

Aa Aa

Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i javnom informisanju održana je deseti, jubilarni, put pod nazivom "DIGITAL 2024" u Privrednoj komori Srbije. Konferenciju je svečano otvorio ministar informisanja i telekomunikacija Dejan Ristić. U nastavku su, nakon razmene mišljenja tokom panela, dodeljene nagrade najboljima iz različitih oblasti komunikacija: medija, marketinga, PR-a, ICT-industrije i digitalnih inovacija. 

Nagradu “PR Menadžer godine” osvojila je Vera Vuković, marketing menadžer kompanije British Motors čija se zaduženja u okviru Marketing sektora odnose i na komunikaciju s medijima i ostale PR delatnosti. Tokom obraćanja na ceremoniji dodele nagrada, Vera je predstavila British Motors i OMR Grupu, delatnosti pojedinih članica i naglasila da je reč o sistemu uspešnih kompanija iz oblasti automotiva, osiguranja, nekretnina, finansiranja, luxury industrije itd. 

Privatna arhiva

 

Upravljati komunikacijama u vremenu digitalne transformacije i brzog protoka informacija je veliki izazov, ali i velika lepota ovog poziva. Posebna je čast dobiti ovakvo priznanje za svoj rad od stručnog žirija koji razume sve izazove ove profesije. Posebnu i veliku zahvalnost izražavam kolegama iz British Motorsa i OMR Grupe jer bez timskog rada, odnosno negovanja timskog duha, uspeh bilo kojeg pojedinca ne bi bio dovoljan za sjajan rezultat kojem svi težimo – istakla je Vera Vuković. 

Regionalna konferencija bila je prilika da se sagleda razvoj digitalnih komunikacija u predhodnoj dekadi, kao i da se na jednom mestu okupe firme i stručnjaci koji su nosioci digitalnih promena, sa posebnim naglaskom na digitalizaciju medija.  

Komentari (0)

Biznis