Fokus

Džej Di Vens: Većina birača glasaće za Trampa ili Haris, a ne za njihove potpredsednike

Komentari

Autor: Tanjug

10/08/2024

-

23:45

Džej Di Vens: Većina birača glasaće za Trampa ili Haris, a ne za njihove potpredsednike
Džej Di Vens: Većina birača glasaće za Trampa ili Haris, a ne za njihove potpredsednike - Copyright AP Photo/Julia Nikhinson

veličina teksta

Aa Aa

Kandidat Republikanske stranke za potpredsednika SAD na predstojećim izborima u toj zemlji Džej Di Vens istakao je danas da će većina birača na izborima gledati ko je predsednički kandidat, a ne kandidat za potpredsednika.

''Mislim da će većina ljudi glasati za Donalda Trampa ili Kamalu Haris. To je samo direktna politička realnost'', rekao je Vens u intervjuu za televiziju CBS.

On je istakao da je Donald Tramp "obezbedio povećanje plata i bezbednu državnu granicu".

"Kamala Haris je obezbedila otvorenu granicu i pad plata u odnosu na inflaciju i namirnice i stanovanje i tako dalje'', rekao je Vens.

Tramp je ranije takođe izjavio da je na izborima važnije ko je kandidat za predsednika od onog za potpredsednika, i dodao da veruje da će Vens jednog dana biti spreman da preuzme ulogu predsednika.

Prema poslednjoj anketi Njujork Tajmsa, demokratska kandidatkinja za predsednicu SAD Kamala Haris ima prednost nad Trampom od četiri procentna poena u tri ključne države - Viskonsinu, Pensilvaniji i Mičigenu.


 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet