Politika

Brnabić: Dok se Vučić bori za Srbiju, neki se dave u mržnji

Komentari

Autor: Tanjug

25/10/2024

-

19:25

Brnabić: Dok se Vučić bori za Srbiju, neki se dave u mržnji
Ana Brnabić - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

veličina teksta

Aa Aa

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić ocenila je kao "podmetačinu" pisanje portala Nova.rs povodom teksta u britanskom Tajmsu o politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića prema Rusiji.

Ona je istakla da je Vučić u međuvremenu ispratio premijere Poljske Donalda Tuska i Grčke Kirijakosa Micotakisa i dočekao predsednicu Evropske komisije Ursulu for der Lajen. 

"Kakve bedne podmetačine - "Times" razmontirao politiku @avucic  prema Rusiji. Članak pisao Vuk Cvijić. Glavom i bradom Mr. Times", napisala je Brnabić na mreži X reagujući na pisanje portala Nova.rs koji je preneo pisanje Tajmsa, uz tvrdnju da niko nije kao taj list, kako je navedeno, "razmontirao Vučićevu politiku prema Rusiji".

"I tako dan za danom - on se bori za Srbiju, oni se dave u mržnji. Svako bira svoj put", istakla je Brnabić.

Predsednik Vučić izjavio je danas da su izmislili tekst u londonskom Tajmsu i apsolutno falsifikovali njegove reči. 

Tajms je objavio tekst pod naslovom "Srbija bi mogla da odbaci EU i pridruži se BRIKSU-u, kaže predsednik", u kojem tvrdi da je Vučić bacio sumnju u budućnost svoje zemlje u EU nagoveštavajući da bi umesto toga mogla da se pridruži BRIKS-u.

Portal Nova preneo je pisanje Tajmsa, uz tvrdnju da, kako je navedeno, "niko nije razmontirao Vučićevu politiku prema Rusiji kao Tajms".

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija