Politika

Vučić objavio fotografiju sa roditeljima i poslao poruku političkim protivnicima

Komentari

Autor: Euronews Srbija

21/10/2024

-

13:48

Vučić objavio fotografiju sa roditeljima i poslao poruku političkim protivnicima
Instagram/buducnostsrbijeav - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu fotografiju sa roditeljima. Kako je rekao, oni su ga prvi put zajedno posetili u zgradi Predsedništva Srbije.

"Zahvalan sam im za svu brigu i ljubav koju su bratu i meni poklonili, kao i našoj deci. Mi Vučići ne umemo dovoljno otvoreno da pokazujemo emocije, ali smo uvek zajedno i to niko ne može da nam oduzme. Poslednjih dana, po već oprobanom receptu, kada ne znaju kako da pobede one koji su uspešniji od njih, moji politički protivnici su krivca pronašli u mojoj majci Angelini. Opet su koristili najodvratnije i reči i laži, sve praveći se kako to čini samo jedan od njih, a to je baš onaj kojeg su svi tako zdušno podržavali u svakoj izjavi protiv moje porodice", napisao je Vučić.

"Moja poruka političkim gubitnicima je da su za mene njihove porodice i njihove majke svetinja u koju nikada neću da diram, a vi, kako hoćete...pobediću vas, svakako", naveo je Vučić.

Podsetimo, premijer Srbije Miloš Vučević ranije je izjavio je ranije da napadi na majku jednog političara, koje trpi majka predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nisu zabeleženi u istoriji politike. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija