Politika

Đurđev: Država dokazala da nije protiv naroda, brat na brata nikada više neće udariti

Komentari

Autor: Euronews Srbija

11/08/2024

-

22:39

Đurđev: Država dokazala da nije protiv naroda, brat na brata nikada više neće udariti
Aleksandar Đurđev - Copyright Privatna arhiva

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev izjavio je da je državno rukovodstvo Srbije pokazalo da nije protiv naroda.

"Državno rukovodstvo Srbije, pre svih predsednik države Aleksandar Vučić, premijer Miloš Vučević i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, sinoć su dokazali da nisu protiv naroda i da protiv njega nikada neće upotrebiti silu i nasilje. Oni koji su to priželjkivali unutar Srbije isti su kao i Kurti ili hrvatski mediji koji su noćas priželjkivali građanski rat u Srbiji i krvoproliće. Na njihovu veliku žalost, a na radost svih Srba i građana Srbije, nikada više neće udariti brat na brata", izjavio je Đurđev.

Prema njegovim rečima, uprkos konstantnom zavođenju naroda i laganju istog da će ga država tući i progoniti, to se nije desilo jer država voli svoj narod i zna da bez njega ne postoji.

"Strane sile su pokušale da bace jabuku razdora između vlasti sa jedne i nezadovoljnog, ali zavedenog naroda sa druge strane. To nije uspelo, ali da bi takav scenario bio sprečen, potrebno je da se resori zaduženi za Jadar i Podrinje popune ljudima koji imaju empatiju prema tom kraju, koji razumeju značaj potomaka sa junačkog Cera, a ne umišljenim i sujetnim menadžerima", podvukao je Đurđev.

Predsednik Srpske lige pozdravio je odluku predsednika Srbije Aleksandra Vučića da lično razgovara sa ljudima u Zapadnoj Srbiji jer je prepoznao njihovu iskrenu i dobronamernu zabrinutost. 

"Nema ovde mesta za opipavanje pulsa naroda sa nivotarijama kao što su kol centri, potreban je razgovor oči u oči sa domaćinima, da odu kod domaćina popiju kafu i rakiju, a ne prazne menadžerske floskule. Narod je sit nadobudnih menadžera, umišljenih notara, nasilnih javnih izvršitelja i drugih krvopija koje bi samo da uzimaju od naroda", zaključio je Đurđev.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija