Politika

"Tako se voli Srbija": Predsednik Vučić čestitao zlatnim Zorani i Damiru!

Komentari

Autor: Euronews Srbija

30/07/2024

-

10:53

"Tako se voli Srbija": Predsednik Vučić čestitao zlatnim Zorani i Damiru!
"Tako se voli Srbija": Predsednik Vučić čestitao zlatnim Zorani i Damiru! - Copyright AP Photo/Manish Swarup

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je čestitao osvajanje zlatne medalje Zorani Arunović i Damiru Mikecu u miks dubl pucanju iz vazdušnog pištolja na Olimpijskim igrama u Parizu, objavom na društvenoj mreži Instagram.

"Prva zlatna medalja za našu Srbiju snažno je zasijala na olimpijskom nebu @Paris2024! Naši Zorana Arunović i Damir Mikec su najbolji na svetu! Ponosni smo na vaš uspeh, tako se voli Srbija! Bravo, Zorana! Bravo, Damire!", napisao je predsednik Vučić.

Vučević: Hvala na radosti koju ste nam doneli!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević čestitao je danas reprezentativcima Srbije u streljaštvu Zorani Arunović i Damiru Mikecu, koji su osvojili zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu u takmičenju miks parova u disciplini vazdušni pištolj 10 metara.

"Prvo srpsko zlato u Parizu!!! Bravo za naše zlatne Zoranu Arunović i Damira Mikeca! Kakva je to bila neizvesna finalna borba u disciplini deset metara vazdušni pištolj - miks. Kakvi su to borci! Kakvo je to sportsko srce! Bravo, majstori! Hvala na svoj radosti koju ste nam doneli! Živela Srbija!", napisao je Vučević na svom Instagram nalogu.

Mali: Vi ste ponos Srbije!

Prvi potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali čestitao je danas osvajanje zlatne medalje reprezentativcima Srbije u streljaštvu Zorani Arunović i Damiru Mikecu, na Olimpijskim igrama u Parizu u takmičenju miks parova u disciplini vazdušni pištolj 10 metara.

"Prvo zlato za Srbiju! Kakva borba! Borili ste se hrabro do samog kraja! Bravo Zorana, bravo Damire! Vi ste ponos Srbije! Mnogo smo srećni i nadamo se da ćemo i u narednim danima dobiti još lepih vesti iz Pariza!", napisao je Mali na svom instagram nalogu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija