Politika

Tepić odgovara Manojloviću: Ta naknadna pamet nanela je mnogo štete građanima

Komentari

Autor: Fonet

05/06/2024

-

11:34

Tepić odgovara Manojloviću: Ta naknadna pamet nanela je mnogo štete građanima
Tepić odgovara Manojloviću: Ta naknadna pamet nanela je mnogo štete građanima - Copyright FoNet/Instagram Stranke slobode i pravde

veličina teksta

Aa Aa

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da opozicija treba da postavlja ultimatume političkim protivnicima na vlasti, a ne opozicionim kolegama, reagujući time na poziv lidera Kreni-promeni Sava Manojlovića da opozicija napusti skupštine pojedinih gradova zbog izbornih mahinacija.

Tepić je podsetila u pisanoj izjavi da je SSP upozoravala da će režim "ponovo pokrasti izbore" i pozivala da mu se učestvovanjem u tome ne daje legitimitet, ali da, nažalost, neke opozicione kolege nisu poslušale.

"Tri dana nakon 'izbora' gospodin Manojlović traži da se brani rezultat samo nekoliko opština, dok se mi od početka borimo za pobedu nad režimom i da za to, pre svega, moramo insistirati na izbornim uslovima", navela je Marinika Tepić.

Ta naknadna pamet, kako je ocenila, nanela je mnogo štete građanima, "jer su izlaskom na izbore legitimizovali Vučićevu izbornu pobedu".

Tepić je rekla i da opozicija ultimatume treba da postavlja političkom protivniku Aleksandru Vučiću, a ne opoziciji, kao i da opozicione organizacije treba međusobno direktno da razgovaraju, a ne preko medija. Prema njenim rečima, deo opozicije koji nije izašao na izbore očekivao je da će kolege koje su izašle na izbore, u izbornoj noći, kao što je urađeno 17. decembra, reći da su izbori pokradeni i da su pogrešili što su na njima učestvovali, ali se to nije desilo.

Komentari (0)

Srbija