Društvo

Šta su za biznismene danas fudbalski klubovi i kako se sve AI koristi u medicini: Probudite se uz Euronews Jutro

Komentari

Autor: Euronews Srbija

24/10/2024

-

22:00

Šta su za biznismene danas fudbalski klubovi i kako se sve AI koristi u medicini: Probudite se uz Euronews Jutro
Šta su za biznismene danas fudbalski klubovi i kako se sve AI koristi u medicini: Probudite se uz Euronews Jutro - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

O brojnim temama iz sveta politike, ekonomije, zdravstva, prosvete, umetnosti i sporta i sutra ćemo govoriti u emisiji Euronews Jutro. Sa vama je od sedam sati Lana Nanovski koja će sa svojim gostima razgovarati o svim aktuelnim pitanjima.

U izdanju za petak, 25. oktobar, izdvajamo:

Šta su za biznismene danas fudbalski klubovi? Ko je za koga premija, a ko kome čist trošak? Mogu li klubovi danas bez upliva biznisa i politike? Da li je privatni kapital jedino rešenje za efikasno funkcionisanje fudbalskih klubova? O tome u Temi jutra govore Toplica Spasojević, nekadašnji predsednik FK Crvena zvezda i novinar Ivan Đurđević

Štampu prelistava Mirjana Pantić, vanredna profesorka novinarstva i komunikacija na Pejs univerzitetu.

Na koje se sve načine veštačka inteligencija može koristiti u medicini? Ima li prostora za njen dodatni razvoj i hoće li i lekari nužno morati da se nauče saradnji sa AI?

Bivši direktor modnog giganta "Aberkrombi" i "Fič" Majk Džefris i njegov britanski partner Metju Smit uhapšeni su i optuženi za trgovinu ljudima radi seksualnog iskorišćavanja. Ovo je drugo hapšenje visokog profila za seksualne zločine, nakon P. Didija. Kako je moguće da su se ovakvi zločini odigravali pred očima javnosti i da niko ništa nije primetio?

Grupa Dram je na mini turneji po Srbiji. Šta publika može da očekuje na njihovim nastupima, reći će nam članovi benda.

Popularni portal za gastronomiju Taste Atlas objavio je listu najboljih srpskih jela, na osnovu ocena korisnika ovog sajta. Na spisku se nalazi 72 jela, a na prvom mestu se nalaze pazarske mantije. Vodimo vas u Novi Pazar da vidimo kako se prave mantije.

Komentari (0)

Srbija