Društvo

Memić u Vranju najavio: Uskoro renoviranje i opremanje još 13 Omladinskih centara širom Srbije

Komentari

Autor: Euronews Srbija

12/08/2024

-

17:53

Memić u Vranju najavio: Uskoro renoviranje i opremanje još 13 Omladinskih centara širom Srbije
Memić u Vranju najavio: Uskoro renoviranje i opremanje još 13 Omladinskih centara širom Srbije - Copyright Tanjug/Ministarstvo turizma i omladine/Eldan Novalić

veličina teksta

Aa Aa

Mladi u Vranju uskoro će dobiti omladinski centar vredan oko 40 miliona dinara, kazao je u ovom gradu ministar turizma i omladine, Husein Memić.

Ministar Memić razgovarao je danas sa mladima iz ovog grada, a zatim je kazao da će njegovo ministarstvo u opremanje prostora za mlade uložiti 35 miliona, dok će grad Vranje učestvovati sa pet miliona dinara.

"Ovaj centar biće funkcionalan prostor koji će koristiti mladi ljudi, što je i naš cilj. Do sada smo uložili oko 400 miliona dinara za otvaranje i adaptaciju omladinskih prostora i klubova u više mesta u Srbiji", rekao je ministar Memić danas u Vranju.

Ministarstvo turizma i omladine

 

On je dodao da veruje da će krajem meseca u Subotici i Somboru biti otvoreni novi omladinski centri.

"Uskoro će Niš i Novi Pazar dobiti omladinske centre", rekao je ministar Memić i dodao da je Ministarstvo omladine i turizma ove godine opredelilo 25 miliona dinara za potpuno renoviranje i opremanje 13 kancelarija za mlade širom Srbije.

Gradonačelnik Vranja, Slobodan Milenković, rekao je da je ovo nastavak dobre saradnje sa Ministarstvom omladine i turizma.

Ministarstvo turizma i omladine

 

"Pored adaptacije prostora koji će koristiti mladima, razgovarali smo i o više važnih projekata u oblasti turizma", rekao je Milenković.

Ministar turizma i omladine, Husein Memić, povodom Međunarodnog dana mladih razgovarao je sa mladima u Vranju, a sutra će u Aleksandrovcu otvoriti Kancelariju za mlade.

Komentari (0)

Srbija