Aktuelno

Uhapšeni osumnjičeni za obijanje sedam kuća u Aleksincu i krađu veće sume novca

Komentari

Autor: Tanjug

19/10/2024

-

13:56

Uhapšeni osumnjičeni za obijanje sedam kuća u Aleksincu i krađu veće sume novca
FoNet/Ana Paunković - Copyright FoNet/Ana Paunković

veličina teksta

Aa Aa

Policija u Nišu uhapsila je muškarce N.V. (47) i M.K. (58) iz Ražnja zbog obijanja sedam kuća u Aleksincu i okolini kao i krađe veće količine novca, saopštila je danas Policijska uprava Niš.

N.V. se sumnjiči da je, u prethodnom periodu, obio sedam kuća u Aleksincu i okolini i iz njih ukrao veću količinu novca, navodi se u saopštenju.

Pretresom stana i drugih prostorija koje N.V. koristi, policija je pronašla deo novca koji je, kako se sumnja, on ukrao, a deo novca koji je sakrio nakon krađe, nađen je i na jednoj lokaciji u Aleksincu.

Takođe, policija je uhapsila i M.K. (58) iz Ražnja koji se sumnjiči da je pokazao N.V. jednu od kuća i odvezao ga do nje, a koju je N.V. potom obio i deo ukradenog novca dao M.K., pa se on sumnjiči da je izvršio krivično delo teška krađa u saizvršilaštvu.

N.V. i M.K  određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Aleksincu, a nakon saslušanja sudija im je odredio pritvor do 30 dana, navodi se u saopštenju.
 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija