Aktuelno

Muškarac (35) osumnjičen za nasilje u porodici, pretio da će napraviti masakr: "Kakav Ribnikar i škole"

Komentari

Autor: Tanjug

09/10/2024

-

18:14

Muškarac (35) osumnjičen za nasilje u porodici, pretio da će napraviti masakr: "Kakav Ribnikar i škole"
Tanjug/Jovana Kulašević - Copyright Tanjug/Jovana Kulašević

veličina teksta

Aa Aa

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv B. P. (35) osumnjičenog da je 10. septembra u Zemunu pod dejstvom 2,34 promila alkohola u organizmu, odgurnuo svoju majku i potom joj porukama pretio da će "napraviti veliko zlo" i "Kakav Ribnikar i škole. Sad ću masakr napraviti".

Tužilac je sudu predložio da B. P. osudi za krivično delo nasilje u porodici na kaznu zatvora od godinu i šest meseci, kao i da mu izrekne meru zabrane prilaženja i komunikacije sa oštećenom od tri godine i da mu produži pritvor, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Sumnja se da je B.P. u alkoholisanom stanju nakon kraće svađe odgurnuo majku, zbog čega je ona uplašena za svoju bezbednost pobegla u stan kod komšija i prijavila ga policiji.

On je majci putem "vibera" slao poruke: "Samo nestani; Hvala Bogu i ovom momku; Veliko ću zlo napraviti; Uzmi Kurir gledaj; Kakav Ribnikar i škole; Sad ću masakr napraviti", pa je na svom "Fejsbuk" profilu postavio svoju sliku na kojoj drži vatreno oružje i brzo uklonio.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija