Aktuelno

Završen uviđaj na Vračaru: Policija iz restorana odnela predmet za koji se sumnja da je bomba

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Tanjug

16/09/2024

-

11:45

Završen uviđaj na Vračaru: Policija iz restorana odnela predmet za koji se sumnja da je bomba
Završen uviđaj na Vračaru: Policija iz restorana odnela predmet za koji se sumnja da je bomba - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

veličina teksta

Aa Aa

Policija je na Vračaru, gde je kod pijace Kalenić u jednom restoranu prijavljen predmet za koji se pretpostavlja  da je  bomba, završila uviđaj i odnela sumnjivu napravu, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

U Ulici Kursulina, gde se nalazi restoran u koje je pronađen sumnjivi predmet, posle gotovo dva sata je normalizovan saobraćaj, javlja reporter Tanjuga sa lica mesta. Uviđaj su obavili pripadnici policije i interventne jedinice, a u MUP-u još ne mogu da potvrde da li je u pitanju bila bomba.

Tanjug/Vladimir Sporčić

 

Prema nezvaničnim informacijama sa lica mesta, napravu za koju se sumnja da je bomba u pomenuti restoran ubacio je radnik sa obližnjeg gradilišta koji je najpre razbio staklo na izlogu, a potom ubacio predmet. Tom prilikom niko nije povređen.

Tanjug/Vladimir Sporčić

 

Kako je ranije Euronews Srbija nezvanično saznao, radnik restorana je video sporan paket i pozvao policiju, nakon čega su na teren izašle sve nadležne službe.

Tanjug/Vladimir Sporčić

 

Takođe, prema nepotvrđenim informacijama, prenosi Tanjug, lice koje je počinilo ovo delo je privedeno, a na informativni razgovor pozvan je i vlasnik restorana i zaposleni radnik koji je video šta se dogodilo. Na izlogu restorana vidljivo je oštećenje koje su pripadnici policije obeležili.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija