Aktuelno

Tužilaštvo za organizovani kriminal preuzelo slučaj istrage ubistva policajca u Loznici

Komentari

Autor: Euronews Srbija

19/07/2024

-

13:45

Tužilaštvo za organizovani kriminal preuzelo slučaj istrage ubistva policajca u Loznici
Tužilaštvo za organizovani kriminal preuzelo slučaj istrage ubistva policajca u Loznici - Copyright Prinstscreen YouTube/Info Bijeljina

veličina teksta

Aa Aa

Tužilaštvo za organizovani kriminal preuzelo je slučaj istrage ubistva policajca Nikole Krsmanovića (34) i ranjavanja njegovog kolege Vjekoslava Ilića (50) u Loznici, potvrđeno je za Euronews Srbija. Naime, oni su slučaj preuzeli od kolega iz Višeg javnog tužilaštva u Šapcu.

Istraga se vodi protiv Fatona Hajrizija koji se sumnjiči da je izvršio ubistvo u Loznici. Kako je MUP ranije danas saopštio policija intenzivno traga za Fatonom Hajrizijem koji se sumnjiči da je preksinoć u Lipničkom Šoru usmrtio policijskog službenika Nikolu Krsmanovića i ranio policajca Vjekoslava Ilića.

MUP Srbije

 

Iz policije su pozvali građane da ukoliko primete lice sa fotografije ili imaju saznanja o njegovom kretanju odmah obaveste policiju na broj 192 ili da se obrate najbližoj policijskoj stanici.

U Loznici će sutra biti Dan žalosti, a ubijeni policajac biće sahranjen istog dana na seoskom groblju u Jarebicima, njegovom rodnom selu kod Loznice.

Podstimo, do pucnjave je došlo kada su policajci, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registracija. 

Ovim povodom se juče oglasio i minitar Dačić kji je rekao da je reč o terorističkom napadu pa slučaj preuzima Tužilaštvo za organizovnai kriminal, jer je reč o napadu na policajca na dužnosti. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija