Aktuelno

Dačić: Odluka o eventualnom ukidanju crvenog nivoa pretnje od terorizma krajem nedelje

Komentari

Autor: Euronews Srbija

02/07/2024

-

13:58

Dačić: Odluka o eventualnom ukidanju crvenog nivoa pretnje od terorizma krajem nedelje
Hvala Gani na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da će krajem nedelje biti doneta odluka o eventualnom ukidanju crvenog nivoa pretnje od terorizma, kao i da će javnost biti obaveštena o tome šta je sve urađeno u toku akcije.

"Imajući u vidu da je akcija policije i BIA u vezi sa terorističkim aktom i vehabijskim pokretom i dalje u toku, krajem nedelje će biti doneta odluka o eventualnom ukidanju crvenog nivoa pretnje od terorizma, a javnost će biti obaveštena o tome šta je sve urađeno u toku akcije", izjavio je Dačić.

Tanjug/Predsedništvo Srbije

 

Podsetimo, kako je Euronews Srbija ranije pisao, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu – Posebno odeljenje za organizovani kriminal, juče je doneo rešenje kojim je prema okrivljenom I.D. odredio pritvor, koji mu po tom rešenju može trajati najduže 30 dana.

I.D. je uhapšen u subotu zbog sumnje da je bio u kontaktu sa Milošem Žujovićem, koji je u tog dana napao žandarma Miloša Jevremovića ispred Ambasade Izraela i pogodio ga strelom u vrat. Jevremović je u samoodbrani pucao na Žujovića, koji je preminuo od zadobijenih povreda.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija