Tenis

Dejvis kup: Srbija vodi 2:0, Novak i Hamad u dublu mogu da donesu konačnu pobedu Srbiji nad Grčkom

Komentari

Autor: Euronews

15/09/2024

-

11:08

Dejvis kup: Srbija vodi 2:0, Novak i Hamad u dublu mogu da donesu konačnu pobedu Srbiji nad Grčkom
Dejvis kup: Srbija vodi 2:0, Novak i Hamad u dublu mogu da donesu konačnu pobedu Srbiji nad Grčkom - Copyright Tanjug/(AP Photo/Julia Nikhinson)

veličina teksta

Aa Aa

Teniskoj reprzentaciji Srbije neodstaje samo jedna pobeda u okršaju protiv Grčke u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić", pa da sačuva mesto u Svetskoj grupi Dejvis kupa.

Miomir Kecmanović i najbolji svetski teniser, Novak Đoković su u subotu doneli prva dva boda teniskoj reprezentaciji Srbije koja vodi 2:0 i sada je potrebno samo da se ta prednost pretvori u definiitvnu pobedu.

Prvi meč dana na programu je od 13.00 časova kada će se u dubl konkurneciji sastati Novak Đoković i Hamad Međedović sa jedne, i Petros Cicipas i Demetris Azoidis sa druge strane mreže.

Iz Teniskog svaeza Srbije su apalovali na navijače koji dođu u nekadašnji "Pionir" da fer i sportski bodre svoj tim uz nadu da će se na kraju svi zajedno radovati

Žrebom je, takođe, određeno da će se u četvrtom meču sastati Novak Đoković i Tanos Aristotelis, dok su rivali u eventualnom petom susretu Miomir Kecmanović i Janis Kasilas, ali se svi u taboru reprezentacije Srbije nadaju da do tih mečeva neće doći

Komentari (0)

Sport