Tenis

Bogat program na Vimbldonu zbog jučerašnjih prekida: Kecmanović i Đere na terenu u popodnevnom terminu

Komentari

Autor: Euronews

03/07/2024

-

09:21

Bogat program na Vimbldonu zbog jučerašnjih prekida: Kecmanović i Đere na terenu u popodnevnom terminu
Bogat program na Vimbldonu zbog jučerašnjih prekida: Kecmanović i Đere na terenu u popodnevnom terminu - Copyright Tanjug/AP Photo/Alberto Pezzali

veličina teksta

Aa Aa

Zbog kasno odigranih susreta, trećeg dana Vimbldona na programu je čak 25 mečeva u muškoj konkurenciji, a na terenima najvećeg greng slem turnira videćemo danas i nastupe Lasla Đerea i Miomira Kecmanovića.

Današnji program donosi nam 16 mečeva druge runde, uz to i dva meča prvog kola, dok će sedam susreta biti nastavljeno nakon što su sinoć prekinuti zbog mraka. 

Jedan od njih koji će nastaviti svoj meč je i Laslo Đere, koji trenutno igra protiv Francuza Luke Puja, a rezultat u setovima je 1:1. Za razliku od njega, Miomir Kecmanović kreće danas od "nule", a u meču drugog kola očekuje ga duel sa Talonom Griksporom, 27. teniserom sveta.

Njihov meč ne bi trebalo da počne pre 13 časova, dok je susret Đerea i Puja na programu takođe u popodnevnom terminu (ne pre 14:00).

Svakako najzanimlivi par je onaj kojim se završava program na Centralnom terenu, gde će snage odmeriti dvojica Italijana, Janik Siner i Mateo Beretini. A, na teren će danas i Karlos Alkaraz i Danil Medvedev.

Španac igra protiv Aleksandra Vukića, dok Rusa očekuje duel sa Aleksandrom Milerom.

Podsetimo, Novak Đoković igra svoj meč drugog kola protiv Džejkoma Firnlija, a meč sa 277 teniserom seta zakazan je sutra od 12 časova.

Komentari (0)

Sport