Tenis

Još uvek procesuiram sve: Prvo obraćanje Đokovića posle operacije kolena

Komentari

Autor: Euronews

06/06/2024

-

11:10

Još uvek procesuiram sve: Prvo obraćanje Đokovića posle operacije kolena
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

veličina teksta

Aa Aa

Novak Đoković otišao je kao zdrav i prav u Pariz, a sa Rolan Garosa se vraća na štakama, jer je zbog povrede kolena morao da odustane od dalje borbe za novu titulu na ovom Grend slemu i ukupno 25. takav trofej u nestvarnoj karijeri, odnosno bude podvrgnut operaciji povređenog meniskusa kolena. 

Pošto je u međuvremenu napustio bolnicu u prestonici Francuske danas se putem svog naloga na X platformi zvanično obratio svojim zabrinutim i tužnim navijačima i celoj teniskoj javnosti. 

 

 

"Proteklog dana, morao sam da donesem neke teške odluke nakon što sam pretrpeo povredu meniskusa tokom mog poslednjeg meča. Još uvek procesuiram u glavi sve, ali sa zadovoljstvom vas obaveštavam da je operacija prošla dobro.

Veoma sam zahvalan na timu lekara koji je bio uz mene...", poručio je Đoković u društvu supruge Jelene, najbližih saradnika i prijatelja, sa Ajfelovom kulom na pozadini objavljene slike. 

Par dana nakon epske pobede nad Franciskom Serundolom, tokom koje je stradao, odnosno neki dan više nakon trijumfa nad Lorencom Muzetijem u tri sata posle ponoći, nakon nečuvene odluke organizatora da meč počne sat vremena pre prelaza iz jednog u drugi dan. 

Komentari (0)

Sport