Košarka

Trener Detroita nakon sukoba Lebrona i Stjuarta: Naš igrač je dobio osam šavova, nije svejedno!

Komentari

Autor: Euronews

22/11/2021

-

18:12 >> 18:13

Trener Detroita nakon sukoba Lebrona i Stjuarta: Naš igrač je dobio osam šavova, nije svejedno!
Trener Detroita nakon sukoba Lebrona i Stjuarta: Naš igrač je dobio osam šavova, nije svejedno! - Copyright AP Photo/Carlos Osorio

veličina teksta

Aa Aa

Trener Detroita Dvejn Kejsi prokomentarisao je incident sa utakmice njegove ekipe i Los Anđelesa Lejkersa.

Meč je završen pobedom Lejkersa 121:116, ali je pao u senku sukoba, koji se dogodio početkom poslednje četvrtine, kada je Lebron Džejms u borbi za loptu, laktom udario u glavu protivničkog centra Ajzeu Stjuarta.

Stjuartu je pukla arkada, a onda je nastao metež posle čega su obojica zaradila isključenje.

 

 

"Ostali smo oslabljeni na centarskoj poziciji posle isključenja Ajzee. Protivnik je preuzeo kontrolu nad utakmicom kada smo ubacili naš drugi tim. Što se tiče poverede Ajzee, njegovo oko je oštećeno i otvoreno i sa razlogom je besan. Ne mislim da je Lebron prljav igrač, ali je incident doprineo da se naš momentum prekine, a njihov pokrene", rekao je Kejsi posle meča.

Trener Pistonsa smatra da Stjuart ne bi trebao da bude kažnjen zbog onoga što je usledilo nakon udarca Lebrona.

"Nije napustio teren kada je trebalo i ne bi trebao da se suoči ni sa čim. Neka NBA odluči, ali je čovek dobio osam šavova, nije svejedno koliko će šavova biti na njegovom licu. Mislim da nije ni znao ko ga je udario. Ne vidim razlog da Liga reaguje, osim zbog toga što je otišao ranije. Zbog toga mislim da je izbačen iz igre. Za mene, to je dovoljna kazna", zaključio je Kejsi. 

Komentari (0)

Sport