Košarka

Lebron Džejms: Jedva čekam da zaigram sa sinom u NBA

Komentari

Autor: Euronews

23/09/2024

-

11:10

Lebron Džejms: Jedva čekam da zaigram sa sinom u NBA
Lebron i Broni - Copyright AP Photo/Jay LaPrete, File

veličina teksta

Aa Aa

Jasno je da se u Los Anđelesu sprema praktično rijaliti program. Možda bude i komedija, ali sluti na tragediju. Navodno Lejkersi žele da se takmiče i da budu konkurentni za titulu, ali je pitanje da li se želje čelnika ove slavne franšize poklapaju sa onima koje ima prva zvezda ove ekipe, Lebron Džejms.

"Kralj" je uradio sve što se može uraditi u karijeri, malo je rekorda koje nije oborio, a od ove sezone postaće i prvi igrač koji će u NBA ligi igrati sa svojim sinom, Bronijem Džejmsom.

Zaista je upitno da li ovaj mladi momak ima kvalitet da bude deo najbolje lige na svetu, nije pokazao da može da dominira ni na koledž nivou, ali su ga Lejkersi svakako draftovali pod pritiskom Lebrona.

Imao je četvorostruki šampion, MVP i MVP finala igračku opciju u ugovoru, ali je ipak sa "jezerašima" posle draftovanja Bronija potpisao produžetak saradnje na još tri godine.

Džejms je već istakao u jednom podkastu da je zabranio sinu da ga zove "tata" na terenu, a sada je dodatno govorio o tome kako će sve to izgledati iz njegovog ugla.

"Mislim da je to jedan neverovatna stvar što ću imati priliku da radim sa svojim sinom. Dok sam gledao Bronija kako se priprema za sezonu, mogu da kažem da sam u nekoliko navrata izgubio svoj fokus kada je u pitanju moja fizička sprema", istakao je Lebron.

Džejms pred kraj karijere pokušava da uživa u košarci, pre nekoliko godina se posvetio snimanju filma "Space Jam 2", a sada želi da bude uz sina, jer kada krene sezona neće biti mnogo momenata za opuštanje.

"Nekada izgubite osećaj za dešavanja oko vas, toliko toga ima da se radi tokom sezone, zaboravite nekada i da slavite, ali se nadam da će Broni odigrati jednu dobru sezonu", podvukao je Džejms.

Broni Džejms je izabran sa 55. pozicije na ovogodišnjem draftu, studirao je na Južnoj Kaliforniji, odigrao je NBA letnju ligu pod velikim pritiskomm, koji će tokom sezone samo rasti, a očekivanja za Bronija su ogromna, a ne treba pominjati da će oči javnosti biti usmerene ka svakoj sitinici koju uradi kako na, tako i van terena.

Komentari (0)

Sport