Fudbal

Predrag Mijatović jasan: Nismo došli da obećavamo, već da radimo

Komentari

Autor: Euronews

22/10/2024

-

12:39

Predrag Mijatović jasan: Nismo došli da obećavamo, već da radimo
Predrag Mijatović jasan: Nismo došli da obećavamo, već da radimo - Copyright TV Arena sport

veličina teksta

Aa Aa

Rasim Ljajić izabran je juče na Skupštini kluba za predsednika Privremenog organa Partizana, dok če proslavljeni as crno-belih Predrag Mijatović takođe učestvovati u rukovođenju kluba.   

"Uhvatićemo se u koštac sa svim problemima, poznato vam je koji su to problemi. Mnogo toga treba započeti i uraditi. Biće nam potrebno mnogo vremena. Bio bih najsrećniji da imam čarobni štapić i da se reši sve što poželimo reši. Nažalost, situacija nije takva, ovo je realna situacija kod nas. Pre nego što krenemo da radimo nešto, treba da sagledamo realno stanje. Mi smo već dobili neke informacije i pogledali ih na brzinu, videli smo čudne stvari i rešavaćemo ih, trebaće nam pozitivna energija, koja se crpi od naših navijača", rekao je Mijatović.

Legendarni as je istakao da je lako biti partizanovac kada se osvajaju titule.

"Danas sam uzbuđen, ne bih rekao da imam tremu, ali posle trideset i nešto godina sam ovde, znamo se svi, ali sam pozitivno uzbuđen, sa jasnom idejom šta hoćemo da radimo. Ali opet tražim vreme, bilo bi dobro da može preko noći, ali ne može. Apelujem i na medije da nam pomognu, da šaljemo pozitivnu energiju. Mi još ne možemo da označimo prioritete, treba da vidimo gde su. Za to će nam trebati vremena. Mi smo imali utakmicu iz negativnog rezultata u pozitivno, to je ono što želimo svi i u rezultatskom i poslovnom smislu".

Objasnio je zatim Mijatović i kako su raspoređene funkcije.

"Sportski sektor pripada Danku Lazoviću i meni. Mi smo ti koji donose odluke. Tu će verovatno biti i nepopularne odluke, ali neću nikoga da plašim. Da sve ide kako treba, mi ne bi bili ovde. Ajde da svi smognemo snage, da Partizan krene novim putem, sa novom energijom, da svi ljudi koji nas vole budu uz nas. To nam baš treba. Svi koji su dolazili na stadion da zvižde, neka to pretvore u aplauz, Danko i ja znamo koliko je to bitno", dodao je Mijatović.

Komentari (0)

Sport