Fudbal

Savo Milošević menja Aleksandra Stanojevića: Prvi trening sa ekipom će odraditi u ponedeljak

Komentari

Autor: Euronews

27/09/2024

-

09:16

Savo Milošević menja Aleksandra Stanojevića: Prvi trening sa ekipom će odraditi u ponedeljak
Savo Milošević menja Aleksandra Stanojevića: Prvi trening sa ekipom će odraditi u ponedeljak - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Ubedljiv poraz od Crvene zvezde u 174. večitom derbiju, što je ujedno bila i osma utakmica u nizu na kojoj fudbaleri Partizana nisu pobedili, uticala je da prvi trener Aleksandar Stanojević podnese ostavku, a u Humskoj su mu ekspresno pronašli zamenu u vidu Save Miloševića.

TV Arena sport dobila je potvrdu ovih navoda koji su se pojavil u četvrtak kasno uveče i kao dopunu dobila informaciju da će bivši fudbaler i trener crno-belih prvi trening sa igračima odraditi u ponedeljak.

Do tada, ekipu če na gostovanju u Lučanima koje je na programu u nedelju, 29. septemba od 17.00 časovasa (TV Arena 1 Premium), voditi dosadašnji Stanojević pomoćnik Branko Vukašinović.

Savo Milošević je nakon uspešne igračke karijere trenerski posao započeo upravo u Partizanu sa kojim je osvojio nacionalni Kup i igrao u grupnoj fazi Lige Evrope, a radio je jopš u Olimpiji iz Ljubljane i reprezentaciji Bosne i Hercegovine sa kojom nije uspeo da se plasira na Evropsko prvensto u Nemačku.

Njega je na klupu crno-belih još u svom prošlom mandatu pokušao da vrati sportski direktor Ivica Iliev, kada mu to nije pošlo ua rukom, ali ovoga puta jeste uspeo da ga ubedi. 

Pred Miloševićem je sada težak posao da vrati ekipu na pravi kolosek, budući da tim iz Humske nakon sedam odigranih kola u Mozzart Bet Superligi Srbije ima svega 11 osvojenih bodova.

Komentari (0)

Sport