Fudbal

Kristijano Ronaldo pričao o kraju karijere: Nedostajaće mi uzbuđenje kod postizanja golova

Komentari

Autor: Euronews

20/09/2024

-

09:18

Kristijano Ronaldo pričao o kraju karijere: Nedostajaće mi uzbuđenje kod postizanja golova
Ronaldo - Copyright Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

veličina teksta

Aa Aa

Osećaj zadovoljstva prilikom postizanja gola i adrenalin koji se lući u telu u tom trenutku nešto je što će Kristijanu Ronaldu najviše nedostajatzi nakon što završi profesionalnu karijeru.

Portugalac je ot otkrio u razgovru sa Riom Ferdinandom kojem je još rekao da ima čitav niz aktivnosti kojima želi da se bavi nakon odlaska u igračku penziju.

"Šta će mi najviše nedostajati nakon kraja karijere? Hm, pa mislim da je to adrenalin kod postizanja gola. Da, definitivno je to. Taj osećaj me gura napred i zbog njega igram fudbal i u ovim godinama. Ali, znam da ne mogu da ga igram zauvek i mislim da će mi to nedostajati", rekaoje Ronaldo.

Čak i sada dok je aktivan fudbaler u Al Naseru, Portugalac ima razrađen biznis kojim želi da se bavi i posle fudbala, a zadovoljan je, kako ističe, time što je okružen dobrim ljudima.

"Ima mnogo toga što želim da radim posle fudbala. Kad završim karijeru malo ču plakati, a onda idemo dalje. Preda mnom su novi izazovi i nova životna poglavlja. Imam svoj biznis, znam šta želim da radim i nastaviću da ga razvija u tom pravcu. Znate, ja znam da sam dobar u fudbalu, ali nisam u nekim drugim oblastima i zato je važno da se okružite ljdima koji su stručnjaci u tin različitim sferama i da slušate njihove savete. Upravo to i ja radim", rekao je Ronaldo.

Komentari (0)

Sport