Fudbal

Fudbalski savez Srbije smenio Jovana Šurbatovića i Miroslava Tanjgu

Komentari

Autor: Euronews

03/09/2024

-

17:00

Fudbalski savez Srbije smenio Jovana Šurbatovića i Miroslava Tanjgu
Jovan Šurbatović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

U Fudbalskom savezu Srbije danas su se desile dve krupne kadrovske promene, pa će predsednik Dragan Džajić i njegovi saradnici morati da potraže nove ljude za dve odgovorne pozicije na Terazijama 35. 

Javnost je o tome obaveštena putem kratkog i strogo informativnog saopštenja, objavljenog na sajtu FSS. 

"Putem video konferencijske veze održana je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije. Odlukom IO Jovan Šurbatović više nije generalni sekretar naše organizacije.

Šurbatović je od 1. avgusta 2016. godine obavljao dužnost zamenika generalnog sekretara, a nedugo zatim, 9. decembra 2016. godine izabran je za generalnog sekretara FSS. Članovi Izvršnog odbora izrazili su istovremeno zahvalnost Šurbatoviću na dosadašnjoj saradnji i poželeli mu uspeha u daljoj karijeri.

FSS je prekinuo saradnju sa Miroslavom Tanjgom, direktorom sportskog sektora. I njemu je izražena zahvalnost na saradnji uz želje za uspehom u budućnosti", stoji u pisanom obraćanju FSS.

Bez više detalja, odnosno navođenja razloga za razilaženje sa smenjenim tandemom operativaca. Par dana pred početak nove Lige nacija, u čijoj A diviziji "orlovi" 5. septembra igraju sa Španijom u Beogradu, a tri dana posle protiv Danske u Kopenhagenu.  

Komentari (0)

Sport