Fudbal

Natho kao mladić na Ubu, za sat vremena režirao ubedljivu pobedu Partizana

Komentari

Autor: Euronews

27/07/2024

-

21:53

Natho kao mladić na Ubu, za sat vremena režirao ubedljivu pobedu Partizana
Natho kao mladić na Ubu, za sat vremena režirao ubedljivu pobedu Partizana - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Kad Bibars Natho zaigra kao mladić, nema zime za Partizan. Izraelac je odigrao jednu izvanrednu partiju na Ubu, realizovao je penal, učestvovao u akcijama kod preostalih golova, pa su crno-beli slavili 4:0 (2:0) protiv novog superligaša. Trener Aleksadar Stanojević može biti prilično zadovoljan večerašđnjam partijom, pre svih Natha, a zatim mladog Trifunovića, asistenta i strelca, te napadačem Đorđem Jovanovićem koji polako ulazi u formu, a današnji golovi će mu doneti dodatno samopouzdanje.

Partizan je stigao na Ub posle evropskog debakla i ono što im je verovatno bilo potrebno je brz gol. I dobili su ga već posle 50 sekundi jer je Natho sjajno uposlio Trifunovića po krilu, zakaznio je Milanović i "počistio" mladog igrača crno-belih. Bibars Natho je pogodio i doneo je preko potreban mir i stabilnost.

Pred skoro 3.000 gledalaca na stadionu "Dragan Džajić", Ubljani su pokušavali agresijom da dođu do poseda, ali su crno-beli kontrolisali meč, ono što su propustili Severina, Natho, te Đorđe Jovanović, kada dva puta nije uspeo da savlada prezimenjaka Vukašina, nije mladi Nemanja Trifunović. Sudarila su se dvojica igrača Jedinstva, lopta se odbila do Jovanovića koji je omogućio mladom igraču da uveća prednost.

Mogao je Severina u dva navrata da reši meč, dva puta je bio izblokiran, ali kada se sve sabere crno-beli su znali kako do gola, ali i kako da zaustave brze igrače domaćina i svedu ih na dva pokušaja.

Nastavio je Natho da se poigrava sa rivalom i proigrava saigrače. Đorđe Jovanović je asistenciji za drugi gol dodao dva pogotka. Oba na asistencije Natha za ubedljiv trijumf.

Jedinstvo Ub - Partizan 0:4 (0:2)

Stadion: "Dragan Džajić"
Sudija: Nenad Minaković.
Strelac: Natho u 2. iz penala, Trifunović u 28, Đ. Jovanović u 52. i 65. minutu.  

JEDINSTVO UB: V. Jovanović – Milanović (od 75. Aćimović), Kesi, Radivojević (od 67. Stojanović), Nađ (od 46. Damnjanić), Golubović – Dimitrić, Fereira, Miladinović (od 67. Babić) - Peres, Saidov (od 46. Kristoferson).

PARTIZAN: Jovanović - V. Đurđević, Marković, Mujakić, Jurčević - Ariaga (od 60. Šćekić), Natho (od 70. N. Nikolić) - Severina (od 60. Kalulu), Zahid, Trifunović (od 74. Stjepanović) - Đ. Jovanović (od 70. Zubairu).

Mozzart Bet Superliga Srbije, drugo kolo

Subota

Crvena zvezda - Mladost 0:2 (0:2) u toku

/Ndjaje 19, Ćirković 38/

Jedinstvo - Partizan 0:4 (0:2)
/Natho 2 pen, Trifunović 28, Đ. Jovanović 52, 64/

Železničar - Napredak 1:1 (1:0) u toku
/Romanić 36 - Karaklajić 71/

Nedelja

Radnički Niš - TSC 21.00 (A2P)
Spartak - Čukarički 21.00 (A3P)

Ponedeljak

OFK Beograd - Tekstilac 20.00 (A1P)

Odloženo

Vojvodina - Novi Pazar
IMT - Radnički Kragujevac 

 

Standings provided by Sofascore

 

Komentari (0)

Sport