Fudbal

Srbija ispala od finaliste, a dočekuje osvajača EURO: Španci u Beogradu 5. septembra

Komentari

Autor: Euronews

15/07/2024

-

08:50

Srbija ispala od finaliste, a dočekuje osvajača EURO: Španci u Beogradu 5. septembra
Srbija ispala od finaliste, a dočekuje osvajača EURO: Španci u Beogradu 5. septembra - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Za Srbiju je UEFA EURO završen u grupnoj fazi, a kad se podvuče crta može se konstatovati da su "orlovi" eliminisani zbog poraza od finaliste Engleske, a da će prvi meč posle velikog takmičenja imati protiv aktuelnog vladara Evrope Španije i to 5. septembra. Tako je raspored A divizije UEFA Lige nacija spojio "orlove" sa "crvenom furijom" na startu Grupe 4.

Meč će se igrati po trasporedu od 20.45 časova na stadionu "Rajko Mitić" i ne treba sumnjati da će dolazak moćnog tima selektora Luis De La Fuentea biti pravi magnet za ljubitelje fudbala u zemlji i regionu.

 

 

Pred selektorom Draganom Stojkovićem su dva nova ciklusa za koje je dobio poverenje, a Španija je sigurno najbolji mogući protivnik za određeni restart "orlova" koji je najavio Izvršni odbor FS Srbije u objavi da se produžava sardnja sa Piksijem. Gledao je Piksi uživo Špance na finalu u Berlinu, o njima će morati već od danas da razmišlja. Ne samo kao protivniku, već o sistemu i dugoročnom projektu, jer samo on donosi i dobre rezultate na duže staze. 

U Grupi 4 rivali Srbiji i Španiji su još Danska i Švajcarska. "Orlovi" će do starta kvalifikacija za Mundijal 2026. godine imati zaista šest fantastičnih mečeva da formiraju tim i igru za ono što sledi u 2025. godini.

Komentari (0)

Sport