Fudbal

Strahinja Pavlović počeo pregovore sa Brentfordom

Komentari

Autor: Euronews

04/07/2024

-

13:31

Strahinja Pavlović počeo pregovore sa Brentfordom
Strahinja Pavlović počeo pregovore sa Brentfordom - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalski reprezentativac Srbije i jedna od svetlih tački "orlova" na Evropskom prvenstvu, Strahinja Pavlović, uskoro bi mogao da napusti Austriju i pređe u Premijer ligu, tvrdi italijanski insajder Fabricio Romano.

Štoper Salcburga i jedan od pojedinaca u reprezentaciji Srbije koji se, generalno, dobro pokazao u Nemačkoj, dobio je ponudu Brentforda, koji želi da pojača konkurenciju u defanzivnom bloku.

Kako tvrdi Romano, Pavlović, za koga vlada veliko interesovanje nakon odličnih partija u Salcburgu, gde se dokazao kao nezamljenim šraf u odbrani, počeo je prvu rundu pregovora sa Brenfordom, koji pored Strahinje, ima još dve opcije na tržištu na njegovoj poziciji.

 

 

Sada ostaje da se vidi kakav će biti epilog, ali je jasno da je Pavlović već odavno kalibar za najjaču ligu sveta, gde bi u slučaju pozitivnog ishoda u pregovorima, igrao pod palicom danskog trenera Tomasa Franka.

Srpski fudbaler počeo je karijeru u Partizanu 2019. godine, odakle je prešao u Monako. Zatim je neko vreme igrao na pozajmicama u Belgiji i Švajcarskoj, da bi član Salcburga postao 2022. godine.

Važeći ugovor sa tim klubom ima do leta 2027, dok mu je vrednost prema "Transfermarktu", procenjena na 25 miliona funti.

Komentari (0)

Sport