Fudbal

Stanojeviću stiže novo pojačanje: Kervin Arijaga potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom

Komentari

Autor: Euronews

27/06/2024

-

16:59

Stanojeviću stiže novo pojačanje: Kervin Arijaga potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom
Stanojeviću stiže novo pojačanje: Kervin Arijaga potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Dok se prvotimci Partizana pripremaju u Sloveniji, u Beogradu je završeno još jedno pojačanje crno-belih. Kervin Arijaga stiže u Humsku kao treće letnje pojačanje.

Arijaga dolazi iz MLS-a, a danas je obavio medicinske preglede i očekuje se da se uskoro pridruži ostatku ekipe. Reprezentativac Hondurasa je potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom i nosiće broj 33.

"Veoma sam srećan što sam ovde! Mislim da je zaista dar od Boga što sam došao u ovako lep grad i veliki klub sa tradicijom kao što je Partizan. Odlučio sam da dođem zbog svih takmičenja, u veliki klub koji se uvek bori za važne stvari. I, naravno, veoma sam zahvalan  što je šef uvek verovao u moj rad. Nadam se da ću biti na nivou koji očekuje", rekao je Arijaga, a preneo klupski sajt.

Sada već bivši igrač Minesote je otkrio i da je gledao snimke večitog derbija i istako kako će navijači biti dvanaesti igrač crno-belih.

"Da, gledao sam snimke derbija i nemam sumnje da će to biti neverovatne utakmice, posebno za navijače. Verujem da su oni najvažniji za tim. Oni su dvanaesti igrač i navijači su stvarno fenomenalni", izjavio je Arijaga.

Vezni igrač je treće pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, a pre njega su crno-beli dres zadužili Đorđe Jovanović i Niham Mujakić.

 

Komentari (0)

Sport