Fudbal

Igor Duljaj više nije trener Partizana: Albert Nađ vodi crno-bele do kraja sezone

Komentari

Autor: Tanjug

29/04/2024

-

22:27

Igor Duljaj više nije trener Partizana: Albert Nađ vodi crno-bele do kraja sezone
Igor Duljaj više nije trener Partizana: Albert Nađ vodi crno-bele do kraja sezone - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Igor Duljaj nije više trener fudbalera Partizana, odlučeno je večeras na sednici Upravnog odbora crno-belih, prenosi Tanjug.

Ekipu Partizana će do kraja sezone da vodi dosadašnji pomoćni trener Albert Nađ. Fudbaleri Partizana su zabeležili četiri uzastopna poraza u svim takmičenjima. Crno-beli su poraženi na poslednja tri meča u Superligi Srbije i to od Čukaričkog, Crvene zvezde i TSC-a.

Partizan je posle ovih poraza ugrozio drugo mesto na tabeli plej-ofa Superlige Srbije, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, jer ekipa iz Bačke Topole na trećoj poziciji ima četiri boda manje od crno-belih. Partizan je prošle nedelje eliminisan u polufinalu Kupa Srbije od Crvene zvezde (0:2).

Duljaj je preuzeo Partizan krajem februara prošle godine, pošto je na klupi "crno-belih" zamenio Gordana Petrića.

Fudbalski klub Partizan se oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti.

"Fudbalski klub 'Partizan' obaveštava javnost da je Upravni odbor kluba na današnjoj sednici jednoglasno doneo odluku o smeni trenera Igora Duljaja. Nakon analize rezultata u proteklom periodu i aktuelnog stanja i izveštaja sportskog direktora Ivice Kralja, svi članovi UO saglasili su se da je neophodno da se preduzmu hitne mere u cilju stabilizacije igre i rezultata.

Pred ekipom su ključne utakmice u finišu takmičarske sezone, a kako aktuelni rezultati nisu u skladu sa zacrtanim ciljevima, doneta je odluka o promeni trenera.

Ekipu će u preostalom delu sezone kao glavni trener predvoditi Albert Nađ, dosadašnji član stručnog štaba.

Ovom prilikom FK Partizan želi da se zahvali treneru Igoru Duljaju na svemu što je učinio za klub i da mu poželi sreću i uspeh u daljoj karijeri", stoji u saopštenju kluba iz Humske.

Komentari (0)

Sport