Aktuelno iz kulture

Novi serijal žurki "Tombola" premijerno ovog petka u KC Gradu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

26/09/2024

-

16:03

Novi serijal žurki "Tombola" premijerno ovog petka u KC Gradu
Promo/Kulturni centar GRAD /8ad Preache - Copyright Promo/Kulturni centar GRAD /8ad Preache

veličina teksta

Aa Aa

U trenutku kada klupskoj sceni u Beogradu u određenoj meri ne manjka zanimljivih događaja, lokalna rejverska kultura dobija novi biser - serijal žurki pod imenom "Tombola". Prva žurka zakazana je za 27. septembar u KC Gradu, dok će na drugom događaju, 1. novembra, nastupiti legendarni Brodinski i Modulaw.

Iza ove etikete stoji jedna od ključnih figura istočnoevropske klupske scene - Feloneezy (Žarko Komar), koji objašnjava da je njegov najnoviji projekat posvećen žanrovski raznovrsnom programu koji privlači umetnike i projekte iz različitih područja.

I baš u tom duhu, na prvoj žurci koja je zakazana za sutra - u KC Grad dolaze iced lattina i ninafterdark - umetnice koje su bez sumnje sveža i prilično atraktivna imena na evropskoj sceni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarko Komar (@feloneezy)

U osnovi Tombole je - kako kaže sam organizatom - nepredvidivost, što je na neki način i imperativ kvalitetnog klupskog iskustva.

I publika će već prvo veče moći da očekuju preplitanje tehno ritmova, hip-hopa, carioca funk-a, kao i pop melodija. Na repertoaru će se naći i kombinacije Jersey club-a, drill-a obogaćenih snažnim sub-bass frekvencijama.

To će im prirediti portugalska umetnica sa sedišten u Briselu - iced lattina, zajedno sa ninafterdark, kreativnom autorkom švajcarsko-somalskog porekla i suosnivačicom kolektiva Slipmode.

Kao domaća podrška, nastupiće Bianca Intesa, ali i osnivač Tombole Feloneezy.

I tu nije gotova priča o Tomboli, jer je nedugo nakon najave prvog događaja zakazana i drugo izdanje ovog serijala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarko Komar (@feloneezy)

Već 1. novebra, u KC Grad dolaze legendardni Broidinski i Modulaw, što na najbolji način oslikava ideju promotera o raznovrsnom i dosad retko viđenom konceptu na lokalnoj sceni.

Ulaznice za premijeru su u prodaji u Liftu i KC Grad, kao i online putem Resident Advisor-a. 

Komentari (0)

Kultura