Region

Spajić zadovoljan radom Vlade i Skupštine: Pozivam Milatovića da bude ažurniji

Komentari

Autor: Tanjug

22/08/2024

-

11:33

Spajić zadovoljan radom Vlade i Skupštine: Pozivam Milatovića da bude ažurniji
Tanjug/Vlada Crne Gore/Saša Matić - Copyright Tanjug/Vlada Crne Gore/Saša Matić

veličina teksta

Aa Aa

Crnogorski premijer Milojko Spajić pozvao je predsednika države Jakova Milatovića da, kako je kazao, ne opstruira rad institucija i da bude ažurniji.

Spajić je na konferenciji za novinare u Vladi Crne Gore rekao da je izuzetno zadovoljan dosadašnjim radom Skupštine i izvršne vlasti.

"Jako sam zadovoljan saradnjom Vlade i Skupštine. Možda neke stvari mogu brže da idu, ali poštujemo i razumemo Skupštinu i njihovu dinamiku i njihova pravila", rekao je Spajić juče novinarima.

Odgovarajući na pitanje da li misli da Milatović malo komplikuje zakonska rešenja, Spajić je rekao da su potpuno začuđeni reakcijama šefa države vraćanjem nekih od zakona koji su svima nesporni.

"To će imati neke prilične konsekvence i dovode nas u poziciju da moramo da vidimo da li ćemo školsku godinu početi na vreme itd. Potpuno bespotrebno. Mislim da je to na fonu privlačenja medijske pažnje ili neke kampanje koja predstoji u budućnosti. To nam je jednostavno neshvatljivo zašto se to radi i pozivamo predsednika da ne opstruira rad i pozivamo ga da bude ažurniji", kazao je Spajić, preneli su podgorički mediji.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa