Biznis vesti

Brnabić čestitala NALED-u 18. godišnjicu, zahvalila za odgovornost i integritet

Komentari

Autor: Tanjug

06/09/2024

-

09:07

Brnabić čestitala NALED-u 18. godišnjicu, zahvalila za odgovornost i integritet
Brnabić čestitala NALED-u 18. godišnjicu, zahvalila za odgovornost i integritet - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić čestitala je Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj (NALED) 18 godina postojanja, istakavši da je ta asocijacija odavno postala samostalna i nezavisna.

Ona se zahvalila NALED-u na tome što je "odgovoran član našeg društva" i napomenula da je ponosna što je bila deo početaka asocijacije, dodavši da će to ostati jedan od najlepših delova njenog poslovnog, ali i privatnog života.

"Hvala vam što ste ostali hrabri, što ste zadržali entuzijazam i integritet i što ste tokom ovih 18 godina mogli bilo kojoj vladi i bilo kojoj vlasti da kažete šta je loše, ali takođe šta je dobro", rekla je Brnabić u četvrtak.

Predsednica skupštine je napomenula da je za svaku vlast važno da ima nekog ko je dovoljno objektivan i izbalansiran ko je sposoban da uputi kritike, ali istakne i pozitivne strane, što je, prema njenoj proceni, NALED uspešno činio tokom 18 godina.

Brnabić je ocenila da je to više nego dovoljno za Srbiju, njene građane i narod, ali da je NALED učinio mnogo više.

"Želim vam još mnogo godina uspešnog rada i želim vam i molim vas za jednaku hrabrost, jednak entuzijazam, i znam da je izuzetno težak da se zadrži, i jednak integritet. Hvala vam", rekla je Brnabić.

U Belom dvoru je NALED sinoć organizovao Septembarske susrete 2024, obeleživši 18 godina postojanja.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis