Agrobiznis

PKS: Povlastice za poljoprivredne proizvođače koji se predstavljaju na Expo Dubai

Komentari

Autor: Tanjug

29/12/2021

-

19:07

PKS: Povlastice za poljoprivredne proizvođače koji se predstavljaju na Expo Dubai
PKS: Povlastice za poljoprivredne proizvođače koji se predstavljaju na Expo Dubai - Copyright Serbia @ Dubai Expo

veličina teksta

Aa Aa

Kompanije iz poljoprivredno-prehrambenog sektora Srbije predstaviće u Dubajiu svoje proizvode, usluge i projekte, kao i mogućnosti za međunarodnu saradnju na 8. tematskoj nedelji "Poljoprivreda i prehrana" od 12. do 20. februara u okviru Ekspo 2020 Dubai.

Svi zainteresovani privrednici iz ovog sektora imaju mogućnost da se do 31. decembra prijave Privrednoj komori Srbije za učešće na Svetskoj izložbi, na mejl biljna.prehrambena@pks.rs, a više informacija i neophodna dokumentacija nalaze se na: pks.rs/dubai-expo-2020 .

Članovi privredne delegacije imaće priliku tokom boravka u Dubaiju da posete i sajam prehrambene industrije "Gulfud" koji se od 13. do 17. februara održava u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, objavila je PKS.

Učešće na Svetskoj izložbi privrednicima iz Srbije omogućeno je uz povlašćene uslove koji obuhvataju besplatnu avio-kartu (čarter let Beograd-Dubai-Beograd), besplatne lokalne transfere, smeštaj po povlašćenim cenama u odabranim hotelima, kao i besplatno korišćenje Biznis haba Srbije u slobodnoj zoni Južni Dubai (Dubai South). Pod sloganom ''''Povezivanje umova, stvaranje budućnosti'''' (Connecting minds, creating the future) Svetska izložba "Ekspo 2020 Dubai" počela je 1. oktobra 2021. i traje do 31. marta 2022. godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis