Društvo

Oglasio se MUP povodom smrti brata osumnjičenog za ubistvo male Danke: Istraga se sprovodi u skladu sa zakonom

Komentari

Autor: Tanjug

11/05/2024

-

09:14

Oglasio se MUP povodom smrti brata osumnjičenog za ubistvo male Danke: Istraga se sprovodi u skladu sa zakonom
Oglasio se MUP povodom smrti brata osumnjičenog za ubistvo male Danke: Istraga se sprovodi u skladu sa zakonom - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

Policijski službenici tokom navedenog postupka, postupaju u potpunosti u skladu sa zakonom i svojim ovlašćenjima, kaže se u saopštenju.

Ukoliko bude ustanovljeno da je bilo zloupotreba i prekoračenja ovlašćenja prilikom postupanja prema preminulim D. D, Sektor unutrašnje kontrole pokrenuće odgovarajuće zakonske mere protiv onih koji su prekršili zakon i policijsku etiku, a javnost će o tome biti blagovremeno obaveštena.

Kako je saopšteno, naslovi koji su se pojavili u pojedinim tabloidima su tendenciozni i netačni i imaju za cilj vršenje pritiska na pripadnike MUP-a koji svoj posao rade profesionalno i u skladu sa zakonom.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija