Aktuelno

Smrt majke osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić: Sud dozvolio suprugu da prisustvuje sahrani

Komentari

Autor: Tanjug

17/05/2024

-

10:01

Smrt majke osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić: Sud dozvolio suprugu da prisustvuje sahrani
Smrt majke osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić: Sud dozvolio suprugu da prisustvuje sahrani - Copyright Euronews/Dragan Živanović

veličina teksta

Aa Aa

Sud je dozvolio R. D. da prisustvuje sahrani svoje supruge S. D. To je za Tanjug rekao advokat Milinko Jovanović, branilac R. D.

Svetlana D., majka D. D. osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, preminula je u selu Zlot. Za sada nije poznat uzrok ni vreme smrti. 

Njen sin D. D. nalazi se u pritvoru jer je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, dok je njen drugi sin D. D. preminuo 7. aprila tokom policijskog zadržavanja.

Kada je uhapšen D. D. uhapšen je i njen suprug, a otac D. D. i D. D., zbog sumnje da je pomogao sinu da premesti telo devojčice i od tad se nalazi u pritvoru.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila S. J. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju. Telo devojčice još nije pronađeno.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija