Aktuelno

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu protiv osumnjičenog za ubistvo na Vračaru

Komentari

Autor: Tanjug

16/05/2024

-

14:45

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu protiv osumnjičenog za ubistvo na Vračaru
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu protiv osumnjičenog za ubistvo na Vračaru - Copyright Euronews/Jovana Stanković

veličina teksta

Aa Aa

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Đ. P. (33) zbog sumnje da je 17. februara, u ranim jutarnjim časovima, u ulici Grčića Milenka nožem naneo teške telesne povrede M.K. usled kojih je on preminuo na licu mesta, a V.S. naneo laku telesnu povredu.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo ubistvo u sticaju sa krivičnim delom laka telesna povreda, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Tužilaštvo je sudu predložilo da okrivljenom produži pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Postoji opravdana sumnja da je on 17. februara oko 3.55 časova u Ulici Grčića Milenka u društvu još jednog NN lica, nakon kraće rasprave sa M.K, izvadio nož kojim je više puta ubo M.K. i naneo mu dve ubodne rane u predelu grudi i stomaka, nanevši mu tako tešku telesnu povredu opasnu po život, usled koje je preminuo na licu mesta.

Đ. P. je, kako se sumnja, oštećenom V.S. naneo posekotinu u predelu desne nadlaktice, dok je V.S. pokušavao da odbrani M.K. Potom su se on i NN lice udaljili u pravcu Ustaničke ulice.
Policijski službenici su dva dana kasnije, 19. februara, pronašli okrivljenog i uhapsili na Staroj planini.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija