Košarka

Zvezda ima prvu "meč loptu", Partizan želi da produži seriju: Igra se treći meč finala plej-ofa Aba lige

Komentari

Autor: Euronews

19/05/2024

-

09:34

Zvezda ima prvu "meč loptu", Partizan želi da produži seriju: Igra se treći meč finala plej-ofa Aba lige
Zvezda ima prvu "meč loptu", Partizan želi da produži seriju: Igra se treći meč finala plej-ofa Aba lige - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Crvene zvezde imaće večeras (20.30, TV Arena 1 Premum) priliku da osvoje novu šampionsku titulu u AdmiralBet Aba ligi, dok će igrači Partizana pokušati da ostanu u igri barem još jedan meč.

Crveno-beli trenutno vode 2:0 nakon dve utakmice odigrane na njihovom parketu u dvorani "Aleksandar Nikolić", a sada je na programu duel pred navijači aktuelnog šampiona u "Štark areni".

Pravdu na ovom susretu će deliti Uroš Nikolić, Milan Nedović i Josip Radojkoivć, a ukoliko crno-beli uspeju da ostvare pobedu, četvrti meč je na programu u utorak, 21. maja, a eventualna "majstorica" 26. maja u dvorani Aleksandar Nikolić".

"Poprilično je jasno zbog čega smo izgubili prethodne dve utakmice, nije velika filozofija, mislim da je svima jasno. Treba da se pripremimo, uz maksimalno poštovanje prema protivniku i da prođe sve u fer i sportskoj atmosferi. Da se priča iskuljučivo o košarci. Pozivam ovom prilikom navijače da nas podrže i bodre kao što su to radili cele godine, i opet ponavljam, da sve bude u fer i sportskoj atmosferi", istakao je trener Partizana, Željko Obradović, dok jenjegov kolega s druge strane, Janis Sferopulos istakao:

"Treća utakmica za obe ekipe.Sada igramo na terenu našeg protivnika i rivala. Ono što je osnovno i od čega sve kreće je da moramo da budemo izuzetno fokusirani i da se držimo našeg plana igre."

Komentari (0)

Sport